Jocurile Olimpice (JO) de la Paris: au fost puse în vânzare noi bilete pentru competițiile de la vară. De această dată, fără trageri la sorți, dar cu limită de 30 de bilete pentru fiecare cumpărător. Se ține cont și de tichetele achiziționate la fostele sesiuni. Până acum, peste opt milioane de bilete pentru Olimpiadă au fost deja vândute din cele 10 milioane disponibile.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Numărul exact de bilete noi puse în vânzare nu a fost precizat, dar sunt dispoibile „câteva zeci de mii”, a declarat comitetul de organizare pentru cotidianul „Le Monde”.

Aproape jumătate dintre acestea au prețuri mai mici de 100 de euro.

De această dată, nu se vând sub formă de pachete ori prin tragere la sorți: doritorii au fost invitați să se înscrie pe site-ul de vânzare, tikets.paris2024.org, să-și creeze un cont și să aleagă punctual biletele, în limita a treizeci de bilete pentru un cumpărător, cu precizarea că plafonul ține cont de biletele achiziționate anterior.

Biletele pentru ceremoniile populare de deschidere și închidere sunt, de asemenea, disponibile joi.

O platformă de revânzare va fi creată și în primăvară la casa de bilete oficială.

Presa franceză prezintă reușita unor spectatori aflați la vânătoare de tichete la preț redus, precum cea a lui Victor, profesor de istorie și geografie care a rezervat 16 locuri la mai puțin de 650 de euro.

Alte sesiuni surpriză de vânzări sunt planificate în următoarele luni, unele… cu doar câteva zile înainte de deschiderea din iulie.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris: aproape 9 miliarde de euro buget și peste 1 miliard de telespectatori, aşteptaţi să urmărească ceremonia de deschidere | AUDIO