DISTRIBUIȚI

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iași în care o fetiță ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptașul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmbovița.

Este vorba despre o fetiță care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat.

Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

La acel moment, fetița avea 8 ani.

„În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horlești, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populației pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Fetița din Iași în cazul căreia făptașul ar fi olandezul Johannes Visscher a fost evaluată psihologic în iulie 2016, la solicitarea polițiștilor.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași, Tiberiu Bantas, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că fetița a fost evaluată psihologic pe 16 iulie 2016, la solicitarea polițiștilor din Miroslava.

„A mai avut nevoie de câteva ședințe. Cel mai proabil bărbatul nu era din comunitate, pentru că fetița a spus că nu l-a recunoscut”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași.

BZI.ro a prezentat, în exclusivitate imagini de pe camera de supraveghere care indică suspectul din 2016.

Se presupune că bărbatul din imagini ar fi olandezul.