Minge de fotbal pe teren

Rapid are interdicție la transferuri. Decizia vine după ce gruparea a pierdut un proces la TAS deschis de un fost mijlocaș care reclamă restanțe salariale de peste 90 de mii de euro.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mijlocașul Nemaja Milisavljevic – care a jucat pentru giuleșteni din iulie 2012 până în ianuarie 2013 – a reclamat la TAS neplata unor datorii de 92 de mii de euro. Sancțiunea TAS a fost ca Rapid să nu mai poată face transferuri până la când mijlocașul sârb nu primește banii.

Reacția clubului Rapid în urma deciziei TAS

Gazeta Sporturilor publică și primele reacții ale clubului după decizia TAS. „Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot”, spune Daniel Niculae, președintele Rapidului, pentru GSP.ro.

„Până în vară, când se vor deschide transferurile, Rapid va scăpa de această sancțiune”, spune pentru GSP și Marian Mihail, avocatul Rapidului.

Rapid a mai pierdut alte două procese similar cau au dus la interzicerea transferurilor pentru o perioadă de timp.

Recent, și foștii jucători români ai Rapidului – Alexandru Păcurar, Tiberiu Bălan, Octavian Abrudan – și-au exprimat intenția de a da în judecată clubul Rapid pentru a-și recupera restanțele salariale.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: GSP: Meciul Sepsi – FCU Craiova se rejoacă joia viitoare, transmite Comisia de Recurs