Ester Peony a participat vineri la o repetiție pe scena Eurovision, la Expo Tel Aviv, cu vestimentația complet accesorizată și purtând pe mână machiajul care simbolizează mesajul piesei „On a Sunday”.

„Show-ul României este chiar mai bun față de prima repetiție, fiind realizate modificările solicitate de delegația noastră – reglaje de lumini și corecții privind decupajul”, a declarat Smaranda Vornicu-Shalit la finalul ședinței tehnice din Viewing Room.

„Ester a depășit primele emoții și se integrează perfect în atmosfera gândită de regizorul Petre Năstase.

Momentul nostru arată aproape așa cum ne dorim și suntem foarte motivați înainte de ultima repetiție generală din 15 mai, cea în care juriul va acorda punctajele pentru concurenți”, a adăugat șefa delegației țării noastre.

Între cele două repetiții oficiale, Ester Peony și ceilalți artiști care o vor însoți pe scenă au exersat fiecare element de coregrafie într-un studio din Tel Aviv, pentru a rămâne conectați la atmosfera show-ului. Pe 8 mai, Ziua Memorială, când israelienii își comemorează eroii, artiștii au vizitat orașul și au profitat din plin de soare pe celebra plajă de la Marea Mediterana.

A urmat o nouă zi importantă în calendarul local, cea care marchează independența statului Israel, când artiștii s-au relaxat într-o croazieră oferită de organizatori delegațiilor prezente la Eurovision, pe coasta orașului Tel Aviv.

România la Eurovision 2019

Ester Peony reprezintă România la ESC 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Semifinalele şi finala Eurovision 2019, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional.