În direct la Europa FM, Moise Guran și Teodor Tiță analizează implicațiile anunțului făcut de Klaus Iohannis privind convocarea unui Referendum pentru Justiție pe 26 mai.

„Este cert! Voi convoca referendumul pentru Justiție pe 26 mai, fiindcă așa nu se mai poate. PSD continuă asaltul la adresa Justiției, declanșat de când a preluat guvernarea. rebuie să punem punct practicilor de a da OUG-uri și să punem punct modului în care guvernează PSD. Avem premisele unui dezastru pentru România. Este complet nejustificată importanța pe care Guvernul o acordă acestor OUG-uri. Codul penal încă se discută în Parlament. Pesediștii trebuie să înceteze atacurile la adresa Justiției.

Justiția nu este la bunul lor plac. Sunt principii simple în orice democrație, sunt valori pentru care oamenii au ieșit în stradă.

Este evident că PSD încearcă să ignore aceste adevăruri. Le dau o veste: nu o mai pot face. Cetățenii au dreptul suveran să decidă dacă corupția va deveni politică de stat”, a transmis Klaus Iohannis.

Ediţie Specială cu Moise Guran şi Teodor Tita

Ediţie Specială cu Moise Guran şi Teodor Tita

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 28 martie 2019