Echipa naţională a României pleacă astăzi în Germania pentru Campionatul European de fotbal. Tricolorii vor fi cazați într-un hotel de 4 stele din Würzburg și se vor pregăti pe AKON Arena, un stadion aflat la 4 kilometri de hotel.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jucătorii naționalei României nu s-au mai dus la votul din 9 iunie, fiind în cantonament la Mogoșoaia. Ar fi putut vota doar la alegerile europarlamentare, dar nu au mai făcut-o. Au ales, în schimb, să se pregătească pentru plecarea în Germania.

Tricolorii se vor pregăti pentru Campionatul European de Fotbal 2024 în orașul bavarez Würzburg. Important centru cultural și istoric, orașul fondat în perioada romană abundă de peisaje pitorești, cafenele, catedrale și vinării.

Marți, de la ora 11:00, tricolorii vor avea un prim antrenament deschis publicului, la AKON Arena, unde cei aproximativ 2.000 de români care locuiesc în Würzburg îi pot încuraja pe sportivi înainte de turneu.

La EURO 2024, suporterii tricolori sunt așteptați la Fan Zone-ul dedicat României cu tricouri semnate de jucători, kituri de suporteri, sesiuni de poze şi autografe cu foşti jucători ai naţionalei României și alte personalități.

Europeanul începe vineri, 14 iunie, iar România joacă primul meci pe 17 iunie, la Munchen, împoriva Ucrainei, de la ora 16:00.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Pui de căprioară, salvat de către jandarmii din Olt după ce a fost observat în pericol