Circulația trenurilor de călători spre sudul litoralului va fi afectată în acest weekend din cauza unor lucrări la rețeaua de termoficare peste linia principală de cale ferată între Constanța și Mangalia.

Trenurile se vor opri la Constanța unde călătorii vor fi preluați de autobuze care îi vor transporta la Eforie sau direct la Mangalia.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În zilele de 13 și 14 mai SNCFR anunță modificări și anulări de trenuri pe relația Constanța – Mangalia pentru că între orele 6,30 și 14,00 se efectuează lucrări de supra traversare a rețelei de termoficare peste linia principală de cale ferată. 10 trenuri de călători, opt ale CFR Călători și două ale Regio Călători se vor opri astfel la Constanța.

Pentru trenurile CFR Călători, transportul pasagerilor va fi asigurat cu autobuze de la stația Constanța la Eforie Nord și retur. Pentru trenurile Regio Călători se asigură transbordarea călătorilor pe distanța Constanța – Mangalia și retur cu un autobuz de 20 de locuri.

În statia Constanta trenul se expediaza numai după sosirea autobuzului si preluarea călătorilor. Mijlocul de transport este asigurat de catre Primaria Constanța. Sâmbătă și duminică, între orele 6,30 și 14,00 circulația trenurilor de marfă pe distanța Constanta-Agigea Nord spre port și retur se va adapta la programul de circulație.

 

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Maramureș: Arestări preventive în cazul de trafic de persoane și supunere la muncă forțată a unor persoane cu dizabilități | AUDIO