Masina e pompieri si smurd

Grav accident de circulație pe DN6, la ieșirea din Alexandria pe sensul de mers către București. 8 persoane au fost rănite după ce un autoturism și un microbuz care transporta pasageri s-au ciocnit. Accidentul s-a produs în jurul orei 11:25.

La locul incidentului au fost trimise 11 ambulanțe, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman: „Toate cele 8 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”

Șoferul autoturismului era încarcerat în momentul în care au ajuns salvatorii, a spus la Europa FM, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Pompierii militari, împreună cu ceilalți colegi de la Serviciul de Ambulanță Județean, au constatat că în accident erau implicate 9 persoane; 8 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, una dintre cele 8 persoane – respectiv șoferul autoturismului – era încarcerat, acesta fiind scos din caroseria deformată, de către pompieri, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, acesta prezentând și un traumatism canio-cerebral. Toate cele 8 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de la medicii din cadrul Unității de Primiri-Urgențe din Alexandria. 4 dintre cele 8 persoane sunt rănite ușor”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, la Europa FM.

Circulația pe DN6, între Alexandria și Vitănești, în zona unde s-a produs accidentul este îngreunată. Deocamdată, nu e cunosc cauzele accidentului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Aglomerație la ieșirea din țară prin principalele frontiere din vest | AUDIO