Ninsoarea din Capitală îngreunează traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă. Atât la decolarea, cât și la aterizarea aeronavelor, sunt întârzieri de la câteva zeci de minute până la două ore. Pe Aeroportul din Suceava problemele au fost cauzate de ceață. Două zboruri au fost anulate, iar o cursa a fost deviată pe aeroportul din Cluj.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe Aeroportul Otopeni, cele mai multe întârzieri la plecare au cursele companiei WizzAir spre Atena, Torino, Memmingen, TelAviv și Riad. Dar și aeronavele Tarom și AirFrance spre Paris ori Ryanair spre Malta.

Aterizează câteva zeci de minute mai târziu zborurile WizzAir dinspre TelAviv, Barcelona, Dortmund și Charleroi, iar cursa RyanAir de la Aman are întârziere de o oră.

Zborurile companiei Lufthansa dinspre München și Frankfurt au întârzieri de aproximativ 30 de minute.

Compania națională Aeroporturi București a transmis că intervine constant cu utilajele proprii pentru curățarea pistelor și că se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze și să aterizeze în siguranță.

Între timp, la Suceava, din cauza ceții dense au fost anulate zborurile Tarom București – Suceava și Suceava – Luton. Dimineață, cursa Luton – Suceava a fost deviată pe aeroportul din Cluj.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: NASA și Boeing vor colabora pentru a construi un nou tip avion de pasageri, cu un nou design și mai puțin poluant