Sorana Cîrstea, locul 74 TWA.

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul profesionist. Sorana Cîrstea – momentan pe locul 74 TWA a ajuns în sferturile de finală la Miami după ce a reuşit să învingă în două seturi: 7-6 (7/3), 6-4 – peMarketa Vondrousova din Cehia.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Este a doua competiţie de categoria WTA 1.000 în care Sorana ajunge în sferturile de finală, după ce a reuşit aceeaşi performanţă luna aceasta la Indian Wells în California.

De cealaltă parte, jucătoarea din Belarus – Arina Sabalenka a trecut în optimile de finală, cu 6-3, 6-2, de cehoaica Barbora Krejcikova. A 20-a victorie de la debutul anului 2023, în 22 de partide disputate. Sorana Cîrstea şi Arina Sabalenka nu s-au înfruntat până acum în circuitul profesionist.

„Ştiu că va fi foarte greu. Dar am câştigat multe meciuri în acest sezon american şi am încredere. Ştiu ce pot juca”, a spus Cîrstea.

Jucătoarea de origine română Bianca Andreescu a abandonat în faţa rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Andreescu a acuzat dureri la glezna stângă şi a părăsit terenul într-un cărucior cu rotile.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ziua Națională a Oinei, jocul sportiv tradițional românesc, va fi celebrată pe 9 mai