Probleme pe stadionul din Sibiu, proaspăt inaugurat la sfârșit de săptămână. Peste 40 de milioane de euro a costat stadionul și este cea mai mare investiție publică realizată de primăria locală. Din păcate, gazonul arată foarte rău, după cum a mărturisit chiar antrenorul echipei Hermannstadt.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Noul stadion din Sibiu are o capacitate de 13 mii de locuri și a fost inaugurat la meciul dintre Hermannstadt și Farul Constanța, partidă câștigată cu 4 la 0 de echipa din Sibiu.

Meciul a fost precedat de un spectacol cu lasere și lumini, în vreme ce fanfara Academiei Forțelor Terestre din Sibiu a intonat imnul național.

Antrenorul echipei Hermannstadt a mărturisit la sport.ro că fotbaliștii s-au antrenat doar o zi pe această arenă, din cauza stării precare a gazonului.

„Gazonul este foarte rău. Noi nu putem să spunem că am fost acasă. Noi nu ne antrenăm pe acest teren. Știu că se fac eforturi ca el să fie la înălțime, dar și dacă va fi schimbat la un moment dat, problema nu este aceea. Poți să aduci și hibrid. Problema este a celor care trebuie să aibă grijă de el”, a spus Marius Măldărășanu, antrenorul echipei Hermannstadt.

Doi ani a durat construcția stadionului din Sibiu, care a costat peste 40 de milioane de euro.

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Citește și: Mingea de la Cupa Mondială va fi schimbată odată cu semifinalele care încep marți | AUDIO