Primele declarații ale Simonei Halep după audierile în cazul de dopaj care se judecă la Lausanne. Aceasta spune că procesul va demonstra că nu a avut intenția de a se dopa și nici nu s-a dopat vreodată. În declarația difuzată de Euronews România, Halep spune că nu știe când va avea un verdict al Tribunalului Sportiv, dar abia așteaptă să revină în circuitul sportiv.

Simona Halep: „O să vorbim când o să am posibilitatea și când o să pot să declar mai multe”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. O să vorbim când o să am posibilitatea și când o să pot să declar mai multe. Mulțumesc că ați venit aici și ați stat atâtea zile în frig, ploaie, așa că o să ne revedem în scurt timp”, a spus Simona Halep.

Întrebată dacă știe când va sosi verdictul, Simona Halep a spus că „Nu, nu știe nimeni. Mulțumesc!”.

Reamintim, tribunalul trebuie să decidă asupra recursului pe care românca l-a făcut la suspendarea de 4 ani pe care a primit-o pe 12 septembrie anul trecut după ce a fost găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului antidoping.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris: noi bilete au fost puse în vânzare pentru competițiile din vară | AUDIO