Farul Constanța, echipa lui Gheorghe Hagi, l-a vândut pe mijlocașul Alexi Pitu. Fotbalistul va ajunge în Liga a doua din Franța, în schimbul a două milioane de euro.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mijlocașul în vârstă de 20 de ani, Alexi Pitu, ar urma să facă miercuri dimineața vizita medicală la noua sa echipă, notează Gazeta Sporturilor.

Este vorba despre fosta campionă a Franței – Bordeaux, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga secundă din Franța.

Despre transferul lui Pitu a scris și cotidianul francez L’Equipe. Suma de transfer este două milioane de euro, iar jucătorul va semna un contract pe patru ani și jumătate.

Pe lângă suma de transfer, Farul Constanța a păstrat și un procent dintr-un viitor transfer, dar și bonusuri în funcție de performanțele lui Pitu.

20 de meciuri are fotbalistul în acest sezon, în care a reușit 5 goluri și 5 pase de gol. Cel mai scump jucător transferat vreodată de echipa lui Gică Hagi este Răzvan Marin, la Standard Liege, pe aproape 5 milioane de euro.

Sursa foto: Facebook / Alexi Pitu

Citește și: Jessica Pegula, una dintre favoritele la câștigarea Australian Open, a fost eliminată în sferturile competiției