Single-ul „Tu și ea” este compus de LORA alături de Șerban Cazan, Roland Kiss, Lucian Nagy și Smiley, în studioul HaHaHa Production, unde artista a mai lucrat anterior şi la alte piese.

În regia lui Ionut Trandafir, LORA a integrat în videoclip câteva persoane celebre, actorul Paul Diaconescu, care joacă în serialul „Triplu Sec”, actorul Alex Coman şi supermodelul internaţional, Alina Pușcău, iar scenariul o poartă pe artistă într-un periplu amoros, cu lupte palpitante, viscerale, acţiune „brutală” si ritm sustinut.

Piesa a fosta lansată la Europa FM, în emisiunea Clubul de Seară și a fost apoi propusă la vot pe pagina de Facebook Radio Europa FM pentru titlul de ”Hitul de Mâine”, câștigând detașat sondajul online. După ce a primit acest tilu din partea ascultătorilor Europa FM, Lora a venit în Clubul de Seară, unde a vorbit cu Toader Păun despre cum și-a construit cariera, care-i sunt planurile și a oferit o interpretare acustică pentru „Tu și ea”, care a primit un puternic val de aprecieri online.