2 drumuri naționale și alte 3 drumuri județene sunt închise la această oră în Vrancea, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului puternic. Numeroase acțiuni de salvare au avut loc în ultimele ore, după ce mașini aflate în trafic au rămas blocate pe șosele. Au fost însă și multe accidente, din cauza vremii. Printre autovehiculele blocate și o ambulanță, care preluate victima unui accident rutier și o transporta la spital.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mașini blocate în zăpadă, drumuri închise și acidente rutiere, unele grave, cu persoane rănite. S-a întâmplat doar în ultimele ore în Vrancea, județ aflat sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, unde situația se înrăutățește de la o oră la alta.

La 112 curg apelurile din trafic, de la persoane care au rămas blocate cu mașinile pe drumuri din tot județul. Se circulă cu mare dificultate, pentru că utilajele de deszăpezire nu fac față viscolului, iar în aceste condiții, dar și pe fondul neatenției și neadaptării vitezei, au loc accidente.

Două mașini s-au ciocnit pe DN 23 la Vulturu, iar două persoane au fost preluate de ambulanțe. Una dintre ele, ce transporta o femeie rănită, cu traumatisme toracice și la coloană, a rămas însă blocată pe drumul de întoarcere, aproape de Focșani, unde un camion a derapat și a blocat traficul.

Pentru că ambulanța nu putea înainta, pacienta a fost preluată de pompieri, care au dus-o până la o altă salvare venită în ajutor, care aștepta înaintea camionului derapat. În final, ambele victime au ajuns în siguranță la spital.

Din cauza vremii, două drumuri naționale au fost închise, respectiv DN23B între Măicănești și Ciorăști și DN2N Bogza-Dumbrăveni. De asemenea, au fost închise și 3 drumuri județene din zona de est a județului, unde viscolul de manifestă cu putere.

Sursa foto: SAJ Vrancea

Citește și: 33 de intervenții ISU B-IF în Capitală, până la ora 19:00. 19 mașini, avariate