Accident rutier între un autocar și un autoturism în localitatea 2 Mai vineri seara, 16 februarie 2024.

UPDATE 19:19. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat

IGSU transmite că Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Știre inițială

Accident rutier între un autocar și un autoturism în localitatea 2 Mai. Planul Roșu de Intervenție a fost activat având în vedere numărul persoanelor implicate.

În urma impactului, trei persoane, dintre care doi adulți și un minor în vârstă de 11 ani, din autoturism, primesc îngrijiri de la echipajele medicale. Se execută trierea pasagerilor din autocar.

În autocar se află 24 de pasageri, dintre care 3 minori și 21 de adulți. În urma trierii pasagerilor din autocar, niciunul dintre aceștia nu necesită îngrijiri medicale.

„Constanța – accident rutier între un autocar și un autoturism, în localitatea 2 Mai

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la fața locului au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă si 1 ambulanță SMURD. În sprijinul forțelor din teren, au fost alocate și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță.

Din informațiile primite, cele 3 persoane aflate în autoturism necesită îngrijiri medicale. Acestea sunt conștiente și cooperante”, transmite ISU Constanța.

Sursa colaj foto: IGSU

Citește și: Un bărbat a murit într-o avalanșă la Bâlea, județul Sibiu | AUDIO