Două proteste au avut loc la sosirea premierului Viorica Dăncilă în judeţul Arad, respectiv la Primăria Lipova şi la Prefectura Arad, participanții au scandat împotriva PSD şi a Guvernului.

La Primăria Lipova, unde Viorica Dăncilă a avut o întâlnire cu responsabili locali şi membri ai PSD, premierul a fost aşteptat de un grup format din zeci de liceeni, care au purtat pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi a coaliţiei de guvernare, fără a scanda. Dar au fost prezenţi însă şi peste o sută de susţinători ai PSD.

La Arad, premierul a fost aşteptat de peste 200 de protestatari, care s-au postat în zona intrării în clădirea Prefecturii. Participanţii au scandat zgomotos şi au purtat pancarte cu mesaje împotriva PSD.

În zona Prefecturii au fost prezenţi şi zeci de membri şi simpatizanţi ai PSD, care au intrat în conflict verbal cu o parte dintre protestatari, ei fiind despărţiţi de forțele de ordine.

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii, al Finanţelor, al Agriculturii şi al Culturii.