Masina e pompieri si smurd

Accident rutier pe DN2 E85, la ieșirea din Urechești spre Popești, soldat cu 2 minori și 2 adulți răniți ușor. Traficul, blocat pe ambele sensuri. În jurul orei 15:30, Centrul Infotrafic estima că traficul se va relua în 30 de minute.

UPDATE 16:20. ISU Vrancea: 5 persoane au fost evaluate de medici. 4 au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ. O persoană a refuzat transportul la spital

„În urmă cu puțin timp, 3 echipaje din cadrul ISU Vrancea au intervenit cu modulul SMURD și 1 autospecială de intervenție, la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, între localitățile Urechești și Popești.

În urma evenimentului au fost evaluate 5 persoane, din care 4 persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ și transportate la spital, cea de-a cincea persoana refuzând transportul la o unitate spitalicească”, transmite ISU Vrancea.

Știre inițială

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Râmnicu Sărat-Focșani, la ieșire din localitatea Urechești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren înmatriculat în Ucraina și două autoturisme, rezultând rănirea ușoară a patru persoane (2 adulți și 2 minori), ce sunt evaluate medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, transmitea Centrul Infotrafic în jurul orei 15:30.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Primarul Gheorghe Micleru din Gura Teghii, Buzău, reținut joi seară pentru că a cumpărat din bani publici o centrală termică pentru pensiunea lui | AUDIO