Accident mortal miercuri noapte la Timișoara. Doi tineri de 20 ani și-au pierdut viața și alți doi au fost grav răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit de o mașină de intervenție a societății locale de transport. Accidentul s-a produs într-un pasaj din zona centrală a orașului.

Accidentul s-a produs putin după ora 01.00 în pasajul Corneliu Coposu, cea mai mare subtraversare din oraș. Șoferul mașinii, un tânăr de 19 ani, avea carnet de conducere de mai puțin de 3 luni.

Autoturismul condus de acesta a intrat cu viteză în pasaj. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina s-a lovit de zid, după care a fost proiectată în autospeciala societății de transport.

Partea din spate a autoturismului a fost pur și simplu zdrobită de mașina de intervenție. Doi tineri, o fată și un băiat, ambii de 20 de ani, au murit pe loc în urma impactului.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112 și la loculul coliziunii au fost trimise mai multe ambulanțe dar și echipaje de poliție și pompieri.

Cei aflați în mașina de intervenție spun că șoferul autoturismului circula cu viteză foarte mare.

Pentru a scoate trupurile victimelor dintre resturile mașinii, pompierii militari au folosit echipamentele de descarcerare.

Cei doi supraviețuitori ai accidentului, șoferul și pasagerul din dreapta, au fost transportați cu ambulanțele la spital. Starea lor este gravă, spun medicii.

Polițiștii au început cercetarile în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească dacă soferul consumase alcool sau droguri dar și viteza cu care acesta circulă.

Trebuie spus că este primul accident mortal produs în pasajul Corneliu Coposu de la inaugurarea lui dar și cel mai grav accident înregistrat în Timisoara în ultimii ani.

Citește și: Lucian Bode a dat pentru a treia oară în judecată Universitatea Babeș-Bolyai. Emilia Șercan: „Arată disperarea și încercarea de a-și spăla imaginea” | AUDIO