DISTRIBUIȚI

Fanii Ed Sheeran vor mai putea achiziționa încă 1.000 de bilete la categoria ACCES ÎN PICIOARE-GAZON , în valoare de 199 RON, începând de astăzi, 19 aprilie.

În afară de cele 1000 de bilete sumplimentate astăzi, singura categorie care mai este încă disponibilă, într-un număr foarte redus, este ACCES PE SCAUNE, în valoare de 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim) sunt și ele disponibile.

Biletele la concertul Ed Sheeran București se pot achiziționa bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.
Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

În deschiderea show-lui pe care Ed Sheeran îl va susţine pe Arena Națională din București, în data de 3 iulie, vor concerta doi tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

Concertul Ed Sheeran din această vară de la București face parte din turneul de promovare al albumului “Divide” ce se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și Marea Britanie.