DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat la sfârşitul CEx al PSD schimbările care se vor face în guvern.

Primul vot din Comitetul executiv al PSD a fost cel referitor la retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

“S-a avut în vedere atât blocarea unor acte normative, dar și referitor la lipsa unei decizii, s-a votat și s-a acceptat demiterea lui Tudorel Toader. Sper să fie dublată și de o demisie. În mod normal ar trebui să-și dea demisia” – a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată unde a greşit Tudorel Toader, Viorica Dăncilă a spus că a greșit când a spus că va face anumite lucruri și nu le-a făcut.

“Au fost mai multe proiecte de acte normative care au stat prea mult pe masa de lucru, le-a întârziat. Pentru a adopta un act, trebuie să îl am. Nu am avut actul. Eu nu știu ce opinie va avea viitorul ministru, dar voi cere să pună în aplicare programul de guvernare. Cred că nu ați văzut program de guvernare în care să fie trecută fiecare OUG. În programul de guvernare se scrie că vom face dreptate până la capăt.
Ordonanțele de care vorbiți au fost transpuse deja în Parlament. Deci nu văd de ce mai discutăm de acest lucru. Voi discuta cu președintele imediat ce voi ajunge la guvern, îi voi spune despre nominalizările noastre și sper să își dea acordul și să intrăm în normalitate.”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 246