Mâine se deschide circulația pe Transfăgărășan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă şi Piscul Negru. Șoferii pot circula doar pe timpul zilei – între orele 7:00 și 21:00. Autoritățile vin și cu atenționări.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Circulația pe Transfăgărșan se va deschide – mâine – la ora 07:00. Șoferii vor putea circula, însă, numai până la ora 21:00. De asemenea, în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea în condiţii de siguranţă.

Autoritățile fac un apel la cei care vor merge pe Transfăgărășan: să fie atenți la urși. Numărul acestora a crescut în ultima perioadă.

Sâmbăta trecută – pe 1 iunie – s-a deschis circulației și Transalpina, între orele 08:00 -18:00. Punctul cel mai înalt de pe Transalpina se află în Pasul Urdele, la 2145 de metri.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Gorj: Angajații unei societăți de stat din Tg. Jiu, puși în pericol după ce au fost cărați într-o remorcă și înghesuiți în cabina unui tractor. Directorul firmei anunță o anchetă internă | AUDIO | VIDEO