DISTRIBUIȚI

Documentarul despre cariera Simonei Halep va fi realizat de regizorul român Radu Muntean.

Jucătoarea de tenis a prezentat, pe pagina ei de Facebook, primele secvențe din acest film.

Simona Halep apare la antrenamente, alături de antrenorul ei, Darren Cahill, care o compară cu un personaj renumit din desene animate: diavolul tasmanian.

În imaginile suprinse la Dubai, în timpul pregătirilor dinaintea sezonului, Simona Halep îi spune antrenorului ei că e obosită și că așa se simte în fiecare zi. Dar Darren Cahill o încurajează și îi zice că e un lucru firesc, având în vedere munca depusă.

Simona Halep dezvăluie apoi cât de mult i-a influențat Darren Cahill cariera, dar și felul ei de a privi lucrurile.

„Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, felul cum vorbește, faptul că mi-a înțeles nervii, personalitatea și a încercat, pe stilul meu, să mă schimbe, să îmi dau seama de ce nu am bun în interiorul meu. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l cunosc pe el. Credeam că dacă sunt pe teren, la muncă, nu trebuie să aibă nimeni acces la mine. Venind el în echipă, cu glume, cu poze pe Instagram, m-a deschis foarte mult. Australienii așa sunt, foarte pozitivi, adică ei nu văd negativ. Eu nu am înțeles, mi-a fost foarte greu la început. Pierzi un meci și zici, vorba lor, <Hai să bem o bere și mâine e o altă zi>. Adică pierzi un meci și zici <Aia e, mâine o iei de la capăt>. Noi, românii, nu vedeam așa. Eu eram supărată, super tristă, că ce s-a întâmplat?! Am pierdut un meci. Dar mai aveam sute în față să joc. Una e să joci la un turneu oarecare și alta e să joci un Grand Slam. Atunci când crești, crești cu niște obiective. Când ești mic, de ce spune toată lumea că visez la Grand Slam? Adică e ceva la care nici măcar nu te gândești că poți să-l atingi. Zici că <Să ajung eu să joc un meci la Grand Slam>. Și când ajungi, ai tracul ăla, care e normal, toată lumea îl are. Cred că atunci când câștigi anumite turnee și mergi mai departe, atunci simți presiunea. Când pierzi și ești la locul 70-100, pot să o spun direct, nu prea te bagă nimeni în seamă, dar atunci când ești sus, ești centrul atenției în sportul pe care îl practici și e mult mai greu”, a spus Halep.

”În Australia, avem acest mic personaj din desene animate, numit ‘’diavolul tasmanian”. E incredibil de rapid, se rotește, aleargă cu 1000 de mile la oră, e puțin nervos de fiecare dată și mereu intră în belele. Întotdeauna îmi aduce aminte de Simona’’ a spus Darren Cahill.

Simona Halep afirmă că și-ar dori să câștige Australian Open, și pentru că antrenorul ei este australian. Ea amintește că la Melbourne a jucat prima ei semifinală de grand slam la juniori.

Australian Open here we come

As we prepare for the Australian Open to start on Monday, here is a teaser for a feature film on my career, that we shot during pre-season training in Dubai. It will be continued with more episodes and the full movie to follow. Thank you Banca Transilvania and Radu Muntean

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020