Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Unchiul Alexandrei confirmă că probele ADN corespund cu cele ale Alexandrei

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în mașina lui Gheorghe Dincă.

Acesta a declarat că este vorba de fire de păr și de scociul cu care i-a fost lipită gura.

Alexandru Cumpănașu a declarat că s-au găsit probe ADN care corespund cu cele ale Alexandrei în mașina lui Ghoerghe Dincă, fiind vorba de fire de păr și scociul care i-ar fi fost lipit fetei pe gură.

„Sunt foarte trist și supărat și voi lupta cu toată hidra asta nenorocită. S-au găsit probe de ADN care corespond Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scociul cu care i-a fost lipită gura. Probleme ADN cu privire la oase sau la ceea ce s-a întâmplat în casa aceea nu știu când vor veni. Probabil diseară, nu știu, așa am înțeles eu, nu cred că durează șapte zile. Faptul că a fost în mașina acestui monstru și probele confirmă asta, e un lucru pe care pe mine mă doare foarte mult. Fire de păr și scociul pus pe gură (s-au găsit – n.r.). S-au putea în acel scoci să fie și ADN-ul ei și al lui”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la antena 3.

Acesta a mai spus că își dorește ca toți cei vinovați să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat cu Alexandra.

Între timp, DIICOT face precizari in aceSt caz si cere prudenta in folosirea informatiilor neconfirmate.

Chiar in fata casei suspectului, Georgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT, a declarat că ancheta este dificilă deoarece este vorba despre o locație foarte mare „care trebuie luată la milimetru”.

Ea sustine că nu se putea face mai mult într-un timp aşa de scurt.