DISTRIBUIȚI

Astăzi, Ministerul Sănătății a anuntat mall-ul bucureștean Promenada că în incinta sa funcționează ilegal o clinica privată. Clinica a fost închisă de autoritățile sanitare, însă continuă să facă programări, dupa cum a descoperit și reporterul Europa FM, Alexandra Dinu:


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ce-i drept, telefonic se poate. Astăzi, am fost și în mallul în care se află clinica respectivă. Era deschis, deși nu exista în acel moment niciun client.

Pe numele clinicii SWISS ESTETIX a fost depusă o plângere penală, iar ministrul Sănătății, Sorina Pintea, spune că a anuntat mall-ul bucureștean că o societate din incinta lui funcționează ilegal. Clinica este cercetată după o plângere făcuta de Colegiul Medicilor Suceava.

În descrierea clinicii de pe pagina ei de Facebook se arată că ”procedurile de estetică minim invazive sunt acum mai aproape de cei care și le doresc, într-un centru comercial cu larg acces (…) Mezoterapiile, tratamentele cearcănelor, ștergerea ridurilor prin injectare sunt acum proceduri uzuale, pe care au început să le faca în mod frecvent femeile care se îngrijesc și țin la frumusețea lor. Există și proceduri mai ample, terapia vampir cu propriul sânge, liftingurile cu fire PDO sau chiar remodelarea feței prin schimbarea unghiurilor și redefinirea geometriei feței care încep acum să câștige încrederea româncelor”.