DISTRIBUIȚI

Un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă a încercat să spargă o fereastră în timpul incendiului, de luni, din Afumați și a fost transportat la spitalul Floreasca, transmite ISUBIF. Alte două persoane au fost intoxicate cu fum și au fost duse la spitalul Pantelimon.

De asemenea, o femeie gravidă și un bărbat, expuși la fum, au fost transportați la spitalul Pantelimon, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii intervin, la ora transmiterii știrii, pentru a stinge un incendiu amplu produs la un centru comercial din comuna Afumați, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp, informează ISU București-Ilfov.

17 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori și 3 autoscări intervin, la ora transmiterii știrii, în comuna Afumați, județul Ilfov, pentru a stinge un incendiu produs la un centru comercial, pe o suprafață de aproximativ 3.000 de mp.

Potrivit ISU Bucurețti-Ilfov, flăcările se propagă rapid. Până în prezent, nu sunt informații privind posibile persoane rănite.