Toți inculpații din Dosarul Țăndărei au fost achitați ori instanța a constatat că s-au prescris faptele după 9 ani de procese, potrivit deciziei din 12 februarie a Tribunalului Harghita.

Operaţiunea Golf, finanţată de Comisia Europeană şi guvernul britanic cu 1.000.000 de lire sterline, în urma căreia în aprilie 2010, a fost dezmembrată o reţea de traficanţi de carne vie responsabilă cu aducerea la cerşit şi furat a peste 160 de copii din familiile romilor săraci din România, s-a finalizat, aparent, cu victoria inculpaţilor.

”Dosarul Țăndărei” este analizat, la această oră, în direct la Europa FM în emisiunea Piața Victoriei, moderată de Sanda Nicola.

Invitații din această seară, din emisiunea Piața Victoriei, sunt Mihai Cazacu, unul dintre polițiștii din echipa comună de investigatori români și britanici, și fostul ministru de Justiție Cristian Diaconescu.

Piața Victoriei – Dosarul Țăndărei: Sanda Nicola de vorbă cu Mihai Cazacu, unul dintre polițiștii din echipa comună de investigatori români și britanici, și fostul ministru de Justiție Cristian Diaconescu

Piața Victoriei – Dosarul Țăndărei: Sanda Nicola de vorbă cu Mihai Cazacu, unul dintre polițiștii din echipa comună de investigatori români și britanici, și fostul ministru de Justiție, Cristian Diaconescuhttps://www.europafm.ro/piata-victoriei-dosarul-tandarei-sanda-nicola-de-vorba-cu-mihai-cazacu-unul-dintre-politistii-din-echipa-comuna-de-investigatori-romani-si-britanici-si-fostul-ministru-de-justitie-cristian-diacon/

Publicată de Radio Europa FM pe Marţi, 19 februarie 2019