DISTRIBUIȚI

Joi avem întâlnire, de la ora 19:00, cu trupa The Mono Jacks. Ștefan Leonte va sta de vorbă cu membrii trupei și cu ajutorul vostru va alcături playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă 2019.

După ce am trecut prin cele mai cunoscute piese The Mono Jacks pe parcursul zilei de joi, seara o încheiem în prezența băieților, într-un interviu transmis în direct la Europa FM și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Facem împreună încălzirea pentru cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre, de pe plaja dintre Venus și Saturn.

The Mono Jacks a fost fondată în 2008, la iniţiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formaţia ab4.Trupa a debutat în 2010 cu albumul „Now In Stereo“, care s-a bucurat de un răspuns entuziast din partea publicului pentru single-urile „Maria“ şi „Woman“. Au urmat de două EP-uri: „Fortunes“ (2011), din care s-a remarcat single-ul „Gândurile“, şi „Gândurile Remixed“ (2012) cu reinterpretări ale piesei realizate de artişti precum Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche.

După o perioadă de pauză şi destrămarea anunţată în 2013, The Mono Jacks au revenit în 2015 într-o componenţă proaspătă şi cu un nou single, „Tablou“ – „o poveste despre iubire şi şanse ratate“, urmat în 2016 de „Drumul“.

În 2017, după şapte ani de aşteptare şi o vară petrecută în sala de repetiţii, apare „Uşor distorsionat“, o colecţie de 10 piese, pusă cap la cap în 3 luni împreună cu noii colegi pe care Doru Trăscău i-a cunoscut cu doar 4 luni înainte de a intra în studio.

În luna aprilie a acestui an, The Mono Jacks a lansat un nou single, ”Please Don’t”, care a prefigurat turneul în Germania al trupei, despre care vom povești mai multe joi seara, în Clubul de Seară, în direct la Europa FM.

Trupa s-a aflat și anul trecut pe scena Europa FM Live pe Plajă.