Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Suspectul din Caracal – arestat preventiv pentru 30 de zile

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Pe de altă parte, avocatul din oficiu al suspectului a declarat că Gheorghe Dincă a spus că oasele găsite nu sunt oase de natură umană.

El justifică faptul că în zilele respective a fost plecat la piață dimineață, apoi a revenit la domiciliu, unde a lucrat, dezmembrând fier.

Despre bijuterii spune că sunt fake-uri, că le colecționa și că aparţin soției dânsului.

Referitor la apelul la 112, care s-a dat de pe telefonul său, suspectul nu a dat nici un fel de explicaţii – a mai spus avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.