Asociația Ionescu și Sava în parteneriat cu Casa de Avocatură Ionescu și Sava organizează în perioada 15 – 20 iulie, la Sinaia, cea de-a opta ediție a Summer Academy.

Programul este dedicat celor mai talentați studenți la Drept din toată țara, care finalizează anul III de studiu și oferă tinerilor aspiranți, în fiecare an, o bază informațională practică și un set de deprinderi relevante pentru acești viitori profesioniști.

Abilitățile de retorică, spontaneitate și improvizație sunt testate în cadrul unor ateliere de public speaking, susținute de specialiști recunoscuți, în timp ce provocările expunerii în mass-media și optimizarea mesajului în condiții de trac și emotivitate sunt dezbătute cu jurnaliști consacrați în cadrul atelierelor de interacțiune cu mass-media.

Pentru a se înscrie în procesul de recrutare, studenții la Drept interesați trebuie să completeze într-o manieră cât mai originală formularul online disponibil.
Data limită pentru înscrieri este 12 mai.

Selecția participanților la Summer Academy 2019

Aplicațiile care întrunesc toate condițiile solicitate în formular vor fi considerate valide, iar din totalul lor vor fi selctați cei 20 de participanți. Aceștia vor beneficia în mod gratuit de programul de training si workshop-uri, transport și cazare în Sinaia, pe toată durata evenimentului.

“Una dintre motivațiile care au dus la apariția Ionescu și Sava Summer Academy este reprezentată de dorința de a sprijini studenții la Drept din ultimul an de studiu să ia o decizie cât mai apropiată de abilitățile cu care sunt înzestrați, o șansă care a lipsit generației din care am facut parte.”, explică Radu C. Ionescu, Managing Partner Casa de Avocatură Ionescu și Sava și membru fondator al Asociației Ionescu și Sava

„Ne dorim să educăm generații de viitori avocați care să înțeleagă că avocatura este mai mult decât o profesie: reprezintă o vocație și un stil de viață.”, completează Otilia Sava, Partener Casa de Avocatură Ionescu și Sava și membru fondator al Asociației Ionescu și Sava