Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Suceava: Activitatea Serviciului Permise se reia de miercuri | AUDIO

Activitatea Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava se va relua de miercuri, dar nu la capacitate normală, la aproape o săptămână de la perchezițiile derulate de procurorii DNA.

Sucevenii vor putea depune dosare pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor.

De asemenea, se vor derula operațiuni de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești.

Tot din 2 decembrie, se va relua activitatea de examinare la proba teoretică. În toate cazurile, vor fi preluate și o parte din cererile persoanelor programate pe 26 și 27 noiembrie. În ceea ce privește proba practică a traseului, aceasta se va relua de joi, 3 decembrie.

Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 26 și 27 noiembrie, respectiv 2 decembrie, vor fi reprogramați pentru datele de 24, 30 și 31 decembrie.

Activitatea instituției a fost blocată joi și vineri ca urmare a anchetei din dosarul cunoscut drept fabrica de permise ilegale.

În urma anchetei, 14 persoane au fost reținute și ulterior arestate, 8 dintre acestea fiind angajați ai acestui serviciu. Procurorii spun că șpăgile din acest dosar plecau de la câteva sute și ajungeau la câteva mii de euro, pentru un permis.


https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/12/01dec-17-CORESP-SV-Alex-Neagu-Activitate-reluata-Serviciu-Permise-SV.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Alexandru Neagu