DISTRIBUIȚI

ACTUALIZARE SCOR: Simona Halep – Victoria Azarenka 6-3, 6-1. GAME, SET, MECI SIMONA HALEP!

Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) și Victoria Azarenka (29 de ani, nr. 40 WTA) se întâlnesc pe terenul de joc de la Wimbledon.

„Pot să spun că mă aștept la un meci dificil. E o jucătoare solidă, una care lovește puternic mingea, dar am încredere. Am câștigat împotriva ei acum doi ani pe iarbă. Sunt pregătită, sunt puternică și știu ce am de făcut. Vom vedea ce va fi”, a spus Simona Halep înaintea meciului cu Victoria Azarenka.

Întâlnirea de azi va consemna cea de-a cincea confruntare directă dintre Simona Halep și Victoria Azarenka.

La meciurile directe este egalitate în acest moment. Fiecare dintre cele două a câştigat de două ori. În primele două întâlniri directe, din 2012, de la Link şi Doha, s-a impus Victoria Azarenka, în timp ce ultimele două, de la US Open 2015 şi Wimbledon 2017, au fost câştigate de Simona Halep.

Câștigătoarea acestui meci o va înfrunta în optimi pe învingătoarea din partida Cori Gauff (15 ani, 273 WTA) – Polona Hercog (28 de ani, 60 WTA). Partida e programată după meciul Simonei Halep

Tot vineri, la Wimbledon, Caroline Wozniacki, locul 19 WTA, a fost învinsă categoric de chinezoaica Shuai Zhang, locul 50 WTA, scor 4-6, 2-6.