Șeful Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița a prezentat, duminică seara, primele date în cazul fetiței din localitatea Gura Suţii, care a fost găsită moartă după două zile de căutări.

Trupul neînsuflețit al Mihaelei Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, se afla pe un câmp, la 2 kilometri de casă.

Sorin Păun și-a exprimat regretul că fetița nu a fost găsită în viață. Comisarul-șef  le-a mulțumit tuturor celor implicați în operațiunea de căutare. Potrivit lui, fiecare locuință din Gura Suţii a fost verificată de „câte 3 ori”.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române ne-a sprijinit cu absolut tot ce am solicitat. În cei 26 de ani de de muncă în Poliție nu am avut sprijin mai mare”, a precizat comisarul-șef.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni au căutat-o timp de aproape două zile.

La operațiune au fost folosite drone şi un elicopter.

În localitatea Gura Suţii, sunt montate aproape 40 de camere de supraveghere.

Recent, opinia publică din România a fost îngrozită de cazul celor două fete luate la ocazie, la interval de câteva luni, de un tinichigiu din Caracal. Gherghe Dincă susține că le-a violat, ucis și incinerat în propria curte.

Cazul Alexandra Măceșanu a scos la iveală un lanț al slăbiciunilor și a generat neîncredere în Poliție și Procuratură. Ancheta, în desfășurare, este cea mai costisitoare din istoria recentă a țării.

Știrea se actualizează