DISTRIBUIȚI

Salomon EcoRun Moieciu va avea loc în 4 mai la Moieciu de Sus. Farmecul unei zone aparte poate fi descopeit de participanții la competițiile sportive dar și de susținătorii lor pe parcursul unui traseu inedit în formă de trifoi iar pentru copii sunt pregătite activități distractive și o cursă dedicată lor.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriilor Moieciu și Fundata și este susținut de Europa FM.

“Parcursul traseului este de o frumusețe aparte, sus-jos pe muchiile din împrejurimile satului Moieciu de Sus, oferind alergătorilor și susținătorilor oportunitatea de a descoperi cadrul natural și tradițional de la poalele munților Bucegi și Leaota.

Ideea acestui maraton a pornit de la dorința de a face cunoscute aceste locuri și de a încerca să le conservăm și să le valorificăm prin încurajarea ecoturismului și a sportului”, transmit organizatorii Salomon EcoRun Moieciu.

Evenimentul Salomon EcoRun Moieciu va cuprinde trei curse distincte destinate iubitorilor de mișcare în aer liber și iubitorilor de munte:

Maraton: concurs destinat alergătorilor desăvârșiți și celor care doresc să-și depășească limitele, va fi o cursă pe distanța clasică de 42km, cu o diferență de nivel de cca +2300m, startul și sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus. Timpul limita de sosire este de 9h de la Start.
Cros: o cursă destinată celor care preferă distanțele mai scurte sau care au început de curând alergarea și doresc să-și schimbe modul de viață, să devină mai activi. Va fi o cursă de 14km cu o diferență de nivel de cca +600m, startul și sosirea vor avea loc în Moieciu de Sus.
EcoKids: Concurs destinat copiilor; în funcție de categoria de vârstă se vor parcurge diferite distanțe, cu startul și sosirea în Moieciu de Sus.