„Folklore”, albumul surpriză lansat de Taylor Swift, este oficial albumul anului 2020, iar cele lansate de Lil Baby, Pop Smoke, The Weeknd și WRLD se situează pe următoarele locuri în topul celor mai bine vândute albume, scrie revista Rolling Stone.

Cel de-al optulea album de studio al cântăreței Taylor Swift se află pe primul loc în top 200 al celor mai bine vândute albume ale anului 2020, cu 2,3 milioane de unități vândute.

Albumul „My Turn„, lansat de Lil Baby, s-a vândut în 2,1 milioane de unități, urmat de „Shoot for the Stars Aim for the Moon” al lui Pop Smoke, cu 2 milioane de unități vândute, „After Hours„, lansat de The Weeknd, cu 1,9 milioane de unități vândute și de „Legends Never Die” al lui Juice Wrld, tot cu 1,9 milioane de unități vândute.

Taylor Swift a lansat albumul „Folklore” în iulie 2020.

În albumul „Folklore”, Taylor Swift reușește să atribuie fiecărui cântec, dintre cele 16, câte o trăire personală, plus nostalgia caracteristică, conturând încă o dată latura sensibilă și vocea remarcabilă pentru care este iubită de fani. Piese precum “Exile”, “My tears ricochet”, “Seven, “This is me trying”, “Illicit affairs”, “Invisible string”, “Mad woman” sau “Epiphany” nu doar că sunt dovada maturității, din punct de vedere muzical, dar și convingerea că iubirea este un sentiment puternic, uneori greu de înțeles.