DISTRIBUIȚI

Tudorel Toader îi rāspunde lui Liviu Dragnea prin intermediul unei postări pe Facebook pe care anunță că o va şterge.

“O simpla precizare !
În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență!
PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora”, a scris Tudorel Toader.

În urmă cu o zi, președintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua așa, anunțând de luni bune ordonanțe, dar fără să facă nimic. Liderul PSD a spus că decizia legată de ministrul Justiției stă la mâna premierului.

“Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înțeleagă că nu mai poate continua așa. Să înceteze cu atitudinea.

Intenția era să intre în dezbatere din ianuarie și să discutăm 3 luni și a tot anunțat că va da ordonanțe. Și nu le-a dat și cred că nu are intenția să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greșeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanțe”, a declarat Liviu Dragnea, la Călărași.

Liderul PSD spune că decizia este la premier. “Să meargă la Bruxelles cu 7-8 articole, într-o mare umilință. În ceea ce privește codurile, parlamaentul să își urmeze cursul.

Aceste legi trebuie să fe finalizate. Guvernul trebuie să se ocupe de programul de guvernare.Nu putem să lăsăm să se discute despre teme parazit luni de zile”.

Întrebat dacă vrea ca ministrul Tudorel Toader să plece, Dragnea a răspuns: “Nu mă interesează (…) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite”.