UEFA – Union of European Football Associations – a postat pe pagina de Facebook mesajul României lăsat în vestiare după eliminarea de la EURO 2024, eliminare marcată de meciul România-Olanda cu un scor de 3-0 pentru olandezi. „Oaspeții perfecți”, i-au numit cei de la UEFA.

Mesajul tricolorilor pentru UEFA după eliminarea din EURO 2024

„EURO 2024 a reprezentat pentru noi una dintre cele mai importante experiențe de fotbal din istoria noastră și ne bucurăm că Germania ne-a fost scenă. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a adus împreună în jurul magiei fotbalului. Plecăm din Germania știind că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Vă mulțumim mult pentru că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilitățile care au fost o mare parte din experiența noastră pozitivă la EURO 2024.

Echipa națională a României”, au transmis tricolorii într-un mesaj pe care l-au lăsat în vestiar.

Reacția UEFA

„Oaspeții perfecți. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, România și-a lăsat vestiarul din Munchen impecabil, dar cu o scrisoare emoționantă pentru gazdele germane”, scriu cei de la UEFA.

Sursa foto: Facebook / UEFA

Sursa colaj foto: Inquam Photos / Alex Nicodim, Facebook / UEFA

Citește și: Mesajul lăsat de echipa națională pentru organizatorii EURO: „Plecăm cu gândul că am dat totul pentru România” / „Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!” | AUDIO