DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele PSD Florin Iordache a declarat miercuri, la Parlament, că majoritatea PSD-ALDE nu va face nicio modificare la legea bugetului, așa cum solicită președintele Klaus Iohannis, și că îi va retrimite acestuia legea înapoi cât mai urgent pentru a arăta ”forța și capacitatea majorității”.

”Îi vom retrimite legea astfel încât în zece zile să fie obligat să o promulge (…) Ca să arătăm forța și capacitatea majorității, în cel mai scurt timp vom da un vot în Camerele reunite ale Parlamentului, astfel încât președintele să fie obligat să promulge bugetul”, a declarat Florin Iordache la Parlament.

”Am demonstrat cu date și statistici că bugetul se suține. Ne-am asumat întârzierea prezentării bugetului, dar bugetul se susține”, a mai adăugat el.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
nu promulgă bugetul pe 2019.

„Voi retrimite Parlamentului pentru corectură și îmbunătățire Legea Bugetului pe 2019. Mesajul e simplu: faceți un buget sănătăos pentru România. Parlamentul are responsabilitatea să facă rapid corecțiile necesare, astfel încât să fie unul pentru dezvoltarea României” – a declarat președintele Klaus Iohannis.