DISTRIBUIȚI

Pentru prima dată în România, în premieră absolută on-air și online, două posturi de radio au fost sincronizate pe aceeași muzică într-un dublu take-over realizat de Coca-Cola și trupa Mahala Rai Banda.

În direct în Deșteptarea, Vlad, George și Luca au fost luați prin surprindere de trupa Mahala Rai Banda, care a intrat peste cei trei, în direct, și i-a luat la dans alături de matinalii Virgin Radio Romania, Bogdan, Shurubel și Ionuț.

Europa FM și Virgin Radio Romania au fost sincronizate pe aceleași ritmuri aduse live de Mahala Rai Banda, într-o transmisiune în direct în premieră în FM și online, pe paginile de Facebook ale celor două stații.Inițiativa Coca-Cola de a realiza un dublu take over demonstrează că muzica are puterea de a uni chiar și două posturi de radio aflate în concurență. Chiar dacă venim din locuri diferite, creștem diferit sau avem gusturi muzicale diferite, toți iubim muzica și muzica ne va uni întotdeauna.

Sticlele de Coca-Cola funcționează ca o compilație de muzică. Există 5 sticle, cu 5 genuri diferite – POP, ROCK, ELECTRO, BALKAN, HIP-HOP și 15 melodii care pot fi ascultate prin aceste sticle. Mahala Rai Banda aduce genul BALKAN pe sticlele Coca-Cola.

Când scanați o etichetă cu aplicația COKE SCAN APP, ascultații melodia din genul respectiv. Alegând să scanați oricare două sticle alăturate, puteți auzi o melodie nouă, în care cele două genuri se îmbină perfect.

Cele 15 melodii pot fi ascultate EXCLUSIV prin sticlele de Coca-Cola, folosind aplicația Coke Scan App.