Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 nu poate fi încă folosită de cei care vor să se programeze în etapa a doua, deși acest lucru ar fi trebuit să fie posibil de la ora 15:00.

Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 nu s-a blocat, ci este în curs de actualizare, transmite STS.

”Referitor la funcționarea platformei naționale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS face următoarele precizări:

Având în vedere că trecerea de la prima etapa s-a realizat începând cu orele 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.

Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare.

Specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a platformei de programare la vaccinare”, transmite Biroul de presă al STS, prin intermeidul unui comunicat primit de Europa FM.