Artistul amânp doar concertul din București. Concertul artistului Placido Domingo jr. programat pentru data de 20 aprilie, la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc de la ora 20:00.

Din motive neprevăzute, concertul pe care artistul Placido Domingo jr. ar fi trebuit să îl susțină la Sala Palatului din București, în data de 17 aprilie, se amână pentru anul viitor, data acestuia urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp posibil, precizează organizatorii într-un comunicat transmis Europa FM.

”Asociația Culturală Spectaculis își exprimă regretul pentru faptul că publicul bucureștean nu se va mai întâlni în această primavară cu artistul Placido Domingo jr. Pentru alte informații sau sprijin în procesul de retur al biletelor, fanii au la dispoziție adresa de email [email protected]culis.ro sau pagina de Facebook Spectaculis”, transmit organizatorii.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul Placido Domingo jr. de la Sala Palatului București vor primi înapoi contravaloarea acestora.