DISTRIBUIȚI

Amînarea pînă pe 20 mai a procesului angajărilor false de la Protecția Copilului Teleorman înseamnă “încărcarea europarlamentarelor cu o tensiune cum n-au avut niciodată”.

Așa crede scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanță la trei ani și jumătate de închisoare, cu executare.

El ar fi înlesnit (în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman) angajarea a două persoane la Direcția Județeană de Protecție a Copilului.

Cele două femei lucrau, de fapt, pentru organizația locală a PSD și nici măcar n-ar fi trecut pe la locul în care fuseseră angajate cu acte.

Invitat în emisiunea Piața Victoriei, de la Europa FM, domnul Popescu a spus că europarlamentarele de pe 26 mai “aproape că depășesc și alegeri parlamentare (…) prin încărcătură și tensiune “.

În opinia sa, Liviu Dragnea “avea absolută nevoie de această amînare. Nu văd altă explicație decît nesiguranța domnului Dragnea în legătură cu verdictul Înaltei Curți.

De fapt, voiau s-amîne dincolo de ziua de vineri, cînd vorbește CCR-ul“, a spus – la rîndul său – Moise Guran.

Pe 19 aprilie, Curtea Constituțională ar urma să stabilească dacă – la Înalta Curte – completurile de trei judecători care au pronunțat sentințe definitive au fost constituite legal sau nu.

Un astfel de complet a pronunțat prima sentință în acest dosar.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 232