Site icon ApropoChat | Intra Pe noul chat Apropo

Orașul Ovidiu din județul Constanța a intrat în carantină | AUDIO

Orasul Ovidiu din județul Constanța a intrat în carantină, de sâmbătă seara la ora 20.00, ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.

În acest moment, indicele în localitatea din județul Constanța a ajuns la 6.9/1.000 locuitori. Primarul George Scupra :

„Lucrurile se îmtâmplă mai rapid la Ovidiu decât în restul țării, gradul de incidență este destul de mare, sunt 12 cazuri raportate la 16.000 de locuitori în ultimele 14 zile, o incidență de aproximativ 6,8 la mie. Această carantină nu aduce neapărat lucruri suplimentare față de ce o să se întâmple la nivel național, de luni.”


https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/11/07nov-17-Primar-Ovidiu-incidenta-mare.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Intrarea orașului Ovidiu în carantină a fost decisă vineri în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă. Din nou, primarul orasului Ovidiu, George Scupra:

„Noi am luat deja măsuri de aproximativ o săptămână, am închis tot ce înseamnă școli, grădinițe, primăria funcționează jumătate pe telemuncă, jumătate sunt fizic la muncă, zi de zi, deja pe domeniul public masca este obligatorie în orașul nostru.

https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2020/11/07nov-17-primar-Ovidiu-masuri-luate-inainte-.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Localitatea este tranzitata de DN2A Constanta-Tulcea. Cei care foloseau drumul național vor fi nevoiți sa folosească rute ocolitoare –  autostrada A4 sau Constanța – DC 86 – Năvodari – DJ 226 – Lumina, anunță Prefectura județului Constanța.

Tot în ultima ședință a CJSU Constanța, autoritățile au impus restricții în localitățile Agigea și Valu lui Traian, valabile in următoarele 14 zile.