DISTRIBUIȚI

O fetiță în vârstă de 2 ani, din localitatea Blăgești, județul Bacău, a dispărut de acasă și este căutată de familie și de polițiști de mai bine de 12 ore. Copila era în casă cu fratele ei, un bebeluș de 8 luni, iar când părinții s-au întors în casă, aceasta lipsea.

Potrivit polițiștilor, fetiţa de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, județul Bacău, a dispărut din incinta locuinţei.

Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 marți seara, în jurul orei 20.00, și a sesizat polițiștii că fiica sa, Vasilica-Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţe.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița era în casă cu fratele ei, în vârstă de 8 luni, în timp ce mama era în grădină, iar tatăl plecase să ajute un vecin să mute mobila.

Când cei doi s-au întors acasă, fetița de 2 ani lipsea.

Copila are aproximativ 90 de centimetri înălțime, 3 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariției aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Foto: ProTV