DISTRIBUIȚI

Daniel Suciu și Răzvan Cuc depun, vineri, jurământul de învestitură în funcția de ministru la Dezvoltare Regională și Transporturi, după ce șeful statului a respins în mai multe rânduri propunerile pentru conducerea celor două ministere făcute de premierul Viorica Dăncilă.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a celor doi miniștri va începe la ora 10.30.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, precum și cel al lui Răzvan Cuc în funcția de ministru al Transporturilor.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice; Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, a informat Administrația Prezidențială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise șefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.