Generația de suflet are un nou obiectiv. Drumul nostru la EURO s-a oprit, aseară, după ce am pierdut în fața Olandei cu 0 la 3.

Răzvan Marin: „Bineînțeles că ne dorim să ne calificăm și la Campionatul Mondial”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Bineînțeles, suntem supărați, suntem dezamăgiți, dar cred că trebuie să ieșim cu capul sus după acest turneu. Am avut și noi momentele noastre, primele 20 de minute au fost ale noastre. Reușisem să controlăm jocul, dar după aceea a venit acel gol și s-a schimbat totul.

Acum am nevoie de probabil minim două săptămâni de vacanță și după vom vedea. Cred că acesta va fi principalul nostru obiectiv pentru că ceea ce am construit aici în perioada asta cu calificările de anul trecut și cu ceea ce s-a întâmplat la European bineînțeles că ne dorim să ne calificăm și la Campionatul Mondial”, a spus Răzvan Marin.

„Încercăm să mergem la Mondial, nu am mai fost de mult”, o spune și căpitanul Naționalei.

Nicolae Stanciu: „Următorul pas este să ne calificăm la Campionatul Mondial”

„Este o frăție, nu vă mint!” – așa descris Nicolae Stanciu echipa României după experința de la EURO.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Următorul pas este să ne calificăm la Campionatul Mondial pentru că nu am mai fost de foarte mult timp și cu siguranță că toată lumea își dorește lucrul acesta”, a spus Nicolae Stanciu.

Gheorghe Hagi: „Un câștig mare e acela că publicul din România iubește echipa națională”

Felicitări pentru EURO, iar pentru Mondial va fi greu – a declarat Gheorghe Hagi după cele 4 meciuri jucate de România la Campionatul European.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Felicitări pentru tot ce au făcut. Atât s-a putut. Bravo lor. Au făcut un european foarte bun și acum rămâne să progresăm, să mergem mai în față, să învățăm mai multe și să devenim mai buni. Un câștig mare e acela că publicul din România iubește echipa națională și acesta este un lucru extraordinar. E un feeling foarte bun între ei, între jucători și public. Nu o să fie ușor să te duci la mondiale, pentru că trebuie să câștigi grupa, dar încredere, curaj și ei toți să joace foarte bine, să-i prindem în formă și să ne califice și la mondiale”, a spus Gheorghe Hagi.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Citește și: Mesajul lăsat de echipa națională pentru organizatorii EURO: „Plecăm cu gândul că am dat totul pentru România” / „Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!” | AUDIO