DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a respins în această seară propunerile trimise de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile de la Justiție și vicepremier pe probleme economice, dar și pentru portofoliul de la Educație. Anunțul a fost făcut la ora 18:00 într-o declarație de la Palatul Cotroceni, comentată imediat de Moise Guran, în ediția specială Știrile Europa FM.

”Nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern. Propunerile sunt pur și simplu inacceptabile. Resping propunerea pentru ministrul Justiției. Nu voi ignora votul dat pe 26 mai. Resping propunerea pentru ministerul Educației, nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii pentru România, precum educația, precum România educată care reprezintă reforme la un nivel la care PSD nu pare să le accepte și nici nu e în stare să le facă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Moise Guran consideră că președintele Klaus Iohannis ”era de așteptat să facă această declarație”, dar și că în ecuația acestei guvernări ”Victor Ponta joacă o cacialma cu doamna Dăncilă și în același timp joacă o cacialma și cu PNL”


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
https://www.europafm.ro/wp-content/uploads/2019/08/28aug-19-Moise-sa-nu-se-mai-dea-ordonante-de-urgenta.mp3

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Post Views: 121