DISTRIBUIȚI

Protestatarii au strigat ”Hoții, Hoții” și alte mesaje împotriva Guvernului și a partidului.

Organizatorii mitingului de susținere PSD au căutat să acopere huiduielile pornind la maximum muzica în zonă, după cum se poate observa și în înregistrările video.

Unii dintre cei care au venit să protesteze împotriva PSD au ales să facă acest lucru într-un mod mai subtil, alegând să țină pancarte ale partidului îndreptate în jos (FOTO).

Protestatarii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje împotriva partidului și a lui Liviu Dragnea. Pe acestea se poate citi “La pușcărie”, “Nu amnistie, nu grațiere”, “Țara n-a votat hoția” și “Bine ai venit nimicule”.

La Iași ar urma să fie validată conducerea filialei județene, fiind așteptați să ia parte la eveniment Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, dar și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Alexandru Petrescu, ministrul Comunicaţiilor, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul de Finanţe, Daniel Suciu, ministru Dezvoltării Regionale, şi Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD.

Protestul față de PSD vine la o zi după ce liderul partidului a făcut declarații politice care au devenit rapid sursa a numeroase bancuri și ironii, în special în rețelele sociale.

”Vor să se desființeze dreptul la proprietate. Dacă vreți să nu mai aveți case, terenuri, frigidere, aragaze, Ok. Dar să votați în cunoștință de cauză. Ce au mai spus? Că vor să dea OUG să aresteze toți pesediștii. Se pare că fasciștii de dinainte încep să fie invidioși. Au mai zis că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală și trebuie desființat. Se pare că pentru prima dată, o forță politică, în urma alegerilor, a hotărât să nu predea puterea. Și de aici a început nebunia”, a declarat Liviu Dragnea.