„Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare către organizatorii germani în care au transmis: Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! ”. Tricolorii  vor reveni în țară miercuri seară, 3 iulie, în jurul orei 23:20, cu un zbor de la Frankfurt. Dar Federația de Fotbal îi îndeamnă pe suporteri să nu vină la aeroport, pentru că nu îi vor putea vedea pe fotbaliști. În schimb, îi invită la Mogoșoaia, în baza de pregătire.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La plecarea de pe Allianz Arena, marți seară, naționala a lăsat un vestiar imaculat și un mesaj redactat în română și germană, potrivit Golazo.ro.

Mesajul a fost următorul: „EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-au adus împreună și ne-au făcut să simțim magia fotbalului. Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Suntem recunoscători pentru condițiile oferite, ele sunt o parte importantă a experienței minunate pe care am avut-o la EURO 2024! Echipa Națională de Fotbal a României”.

La noapte, tricolorii vin acasă. Vor lua un avion de la Frankfurt și ar urma să aterizeze în jurul orei 23:20. Dar FRF a făcut apel la suporteri să nu meargă la aeroport pentru că interacțiunea cu jucătorii nu va fi posibilă, și îi invită pe fani la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde naționala va merge direct de la aeroport.

Sursa foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Citește și: Edi Iordănescu, concluzii în urma plecării României de la Euro: „Echipa națională poate să crească în continuare, a dezvoltat un spirit care sunt sigur că nu se va mai pierde” | AUDIO