DISTRIBUIȚI

În prezent, artista este în afara oricărui pericol – anunță medicii de la clinica la care artista a fost supusă luni, 4 martie, unei operații de cezariană.

Ei spun că au fost tot timpul stăpâni pe situație. Însă, va fi nevoie de o reevaluare a stării de sănătate a pacientei.

Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, fiind programată pentru naștere prin cezariană.

În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook.

”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul postat de George Burcea pe pagina de Facebook a artistei.

Reprezentanții clinicii Sanador susțin că “Sunt foarte rare aceste incidente”.

Artista a recunoscut că, deși a mai trecut prin asta, avea emoții mari și aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul.

Andreea Bălan și-a anunțat fanii, printr-un mesaj postat pe contul de socializare, că va naște.

„Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume!! Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!”, a scris Andreea Bălan, înainte de a intra în sala de operații.